Så er der bestilt møbler…..

Det er nu besluttet, hvilke borde, stole og interaktive tavler,der skal anvendes på skolen. Vi har valgt at bestille fra Nordisk Skoletavle Fabrik.

Til samtlige klasser er der valgt Wave trekantbord. Bordpladen er udført at 12 mm kompaktlaminat med sort kerne, som er et særdeles stærkt produkt. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse og er let at rengøre. Overfladen har ingen porer og der er derfor ingen grobund for bakteriel vækst.

Bordpladen er yderst modstandsdygtig over for stød, ridser og ild grundet produktes høje tæthed.

Skolebordene er stabelbare og forsynet med hjul således at opstillingen hurtig og nemt kan ændres af børnene selv

trekantbord hvidgrå 3. Wave sat sammen

Til eleverne i 0. klasse:

Taburet med 4 fodstøtter.

tab

Til eleverne fra 1-4 klasse:

Model Rest – stolen man vokser med.
Rest fodstøtte koks rest
Ergonomisk form lavet af forstærket og gennem farvet Polyurethan med en fin-struktureret overfladestruktur der gør stolen praktisk og føles sikker at sidde på.

Let fjedrende ryg giver en behaglig siddekomfort og med håndtagtet i ryggen kan stolen hurtig flyttes selv af små børn. Stolen er forsynes med fodhviler der uden brug af værktøj kan flyttes i 4 forskellige højder af barnet selv.

Elever fra 4-8 klasse:

Model Jump – frisvingermodel

koks jump

Let fjedrende ryg giver en behaglig siddekomfort og med håndtaget i ryggen kan stolen hurtig flyttes selv af små børn.

Stellet er bukket ud i et stykke og fremstillet af højstyrke stål i sølv epoxy uden tværgående stænger.

Flextavler og flipover – i det fleksible klasselokale

Flextavler - Skinner i flere højder til flextavler

Flextavlen, er dobbeltsidet med en kombination opslag og whiteboard.Tavlerne kan vendes efter behov og tages ned for elevarbejde. Et nyudviklet gummihjørne beskytter kanterne. Topbeslaget til skinneophæng er konstrueret til at tåle en belastning på 200 kg.

Flipover gør det muligt at forberede emnet eller lade eleverne udføre deres opgave på bordet, hvorefter præsentation for klassen kan foretages på flipoveren eller i klemlistens underdel .

Interaktive tavler

EPSON Projektor type EB-595Wi. Interaktiv pen- og fingertouch Projektor.

796-305573-24119 Epson 595wi

Epsons nye projektor med ultrakort projicering giver det ultimative niveau af interaktivitet ved at kombinere fingertouch med mulighed for brug af to penne. Med et lysstyrkeniveau på 3.300 lumen og WXGA-opløsning giver EB-595Wi’s ultrakorte projicering dig mulighed for at vise store billeder på meget kort afstand med kun få skygger og kun lidt genskin.

Kvalitetsbillede
Epsons 3LCD-teknologi sikrer billeder i høj kvalitet med lige højt output for hvidt og farvet lys, så der opnås levende farver og lysere billeder selv i dagslys, og tre gange mere lysstærke farver end i førende, konkurrerende projektorer1. WXGA-opløsning, der matcher opløsningen og formatforholdet på skærmene på de fleste bærbare computere, samt HDMI-indgang betyder, at de studerende får glæde af skarpe, tydeligt projicerede billeder.
Fingertouch og to penne
Brug dine fingre til at annotere direkte på skærmen. Epsons interaktive penne reagerer nu endnu bedre og er lette at anvende. Med de to nye penne kan underviseren og den studerende eller to studerende arbejde samtidig med forskellige penneattributter.
Pålidelig
Projicer længere med forbedret pålidelighed og længere lampelevetid på op til 6.000 timer.
Spar tid
Sæt stikket i og tænd den – der er ingen opvarmningstid, og pc-fri annotation i whiteboard-tilstand betyder, at undervisere ikke engang behøver at tænde for deres computere. Den interaktive funktion kræver ikke drivere for at installeres, og den kalibreres automatisk.
Trådløs projektor
De trådløse funktioner giver dig mulighed for nemt at dele indhold fra en række smarte enheder ved brug af iProjection-appen2.
Mere kontrol og samarbejde
Software til projicering fra flere pc’er gør det muligt for undervisere og studerende at dele deres indhold samtidig. Moderatorfunktionen giver underviseren mulighed for at bevare komplet kontrol, da vedkommende kan vælge, hvilket indhold der skal vises.