Hvidovre Privatskole søger investorer –

til at fortsætte succesen på en ny adresse

Hvidovre Privatskole får i 2020 en ny adresse i Hvidovre, hvor vi kan bo, lære og vokse.

Det er en fremtid, som hele skolen glæder sig til, og du har nu chancen for at støtte op om vores projekt, og samtidig få et positivt afkast af dine penge/din investering. Hvidovre Privatskole søger investorer til finansiering af ombygning af de købte bygninger på Gungevej 1 og 2 / Høvedstensvej 39 og 43 til skolebrug.

Se artikel i Hvidovre Avis – Hvidovre Privatskole har købt ejendomme på Gungevej.

Vi inviterer derfor alle interesserede, privatpersoner såvel som selskaber, til

Investormøde d. 20. november 2019, kl. 18:00
i koncertsalen, Hvidovre Musikskole
(indgang via skolegården på Hvidovre Privatskole)

Her vil investorpræsentationen blive gennemgået, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Tilmelding er ikke nødvendig.

Er du interesseret i at høre mere allerede nu, er du meget velkommen til at kontakte os på investering@hvidovre-privatskole.dk

Hvorfor …

… skal du investere i Hvidovre Privatskole?

• Få et positivt afkast af dine penge
  • Hvidovre Privatskole er et aktiv for Hvidovre kommune
  • Hvidovre Privatskole præsterer flotte faglige resultater
  • Der er efterspørgsel på gode privatskoler, og Hvidovre Privatskole har 1000 potentielle elever på venteliste