På Hvidovre Privatskole har vi en SFO.
SFOen har åbent alle hverdage fra 6.30-8.10 og fra 12.55-17.00.

Det er Bettina Hasselby-Andersen, som er leder af SFO’en. Skolelederen er øverste leder for både skole og SFO.

Du er altid velkommen til at kontakte SFO’en på

tlf. 55552666

PRAKTISKE INFORMATIONER…

TABULEX -WEB

Vi anvender SFO-Tabulex i dialogen med hjemmet. Eleverne taster sig “ind” når de kommer i SFO og “ud” når de går hjem.

Link til Tabulex SFO Web: www.sfoweb.dk

Første login:
Første gang forældrene/du logger på, skal det være fra en computer og du skal anvende din personlige Nem-id. Derefter kan du hente Tabulex-appen i app-store på telefonen/iPad eller lign.

Hvis du har børn på flere skoler og allerede har appen, skal du slette appen og hente den på ny. Når du henter appen igen, kan du vælge flere skoler.

Link til første login: https://hvidovre-privatskolesfo.sfoweb.dk

ÅBNINGSTIDER

Åbningstid fra kl 6.30-8.10

Her er der mulighed for at få lidt morgenmad i en rolig atmosfære, der spilles spil og tegnes.

Åbningstid om eftermiddagen 12.55- 17.00

FERIE- OG LUKKEDAGE 2017/2018

Der er lukket 2 uger i sommerferien (uge 28 og 29), samt enkelte andre dage iflg. skolens ferieplan:

• Dagene mellem jul og nytår
  • Store Bededag/1. maj (fredag d. 27. april – tirsdag d. 1. maj)
  • Dagene før påske – mandag, tirsdag og onsdag før skærtorsdag
  • Fredag efter Kristi Himmelfartsdag
  • Grundlovsdagsferie (mandag d. 4. juni – tirsdag d. 5. juni)

Aktiviteter i dagligdagen:

Til dagligt er der mulighed for at lege med Lego, både store og små klodser, Playmobil, butik, spille spil, læse/ kigger i bøger, tegne, perler, bordfodbold.

Vores udeområde byder på: Mooncars, Sandlegetøj til sandkassen, diverse sportsaktiviteter, samt de redskaber der er til rådighed for børnene i gården. Bål og mad på bål.

3 klasserum: For 3 klasses elever er der mulighed for at komme her 3-4 gange pr.uge fra kl. 14-16. Her er der mulighed for diverse spil, Playstation i et ”fornuftigt” omfang, høre musik, lave lektier eller bare hænge ud og være sammen med klassekammeraterne.

Voksenstyrede aktiviteter:

I Billedkunstlokalet er der rig mulighed for at udfolde sine kreative sider, her bliver der malet, lavet ler, lavet kunst af ”skrald” og det er kun fantasien der sætter grænser.

Stillerum: Vi vil give børnene mulighed for at få ro hvis der er behov for dette i løbet af dagen, vi bruger et 0 klasselokale som stillerum hvor der er plads til at lave lektier, læse, eller spille et spil i fred og ro.

Hallen: I hallen er der mulighed for at få rørt sig hver dag, her bliver der spillet stikbold, fodbold, hockey, vi klatre i ribber og svinger i torve, madrasser bliver til svære forhindringsbaner og huler bliver bygget.

Skolekøkken: Bage, Madlavning.

Sløjd: I samarbejde med sløjdlæren er der mulighed for at stifte bekendtskab med sløjdlokalets mange muligheder.

Cafe: Hver dag mellem kl. 14.30- 15.30 er der cafe i Sfo, det er forskellige voksne der er ansvarlige for afholdelsen at dagens cafe. Cafetiden giver et lille ophold i legen hvor man kan få et stykke frugt, en rugbrødsmad.

PERSONALE

Bettina Hasselby-Andersen