
KONTAKT
På Hvidovre Privatskole har vi en SFO.
SFO’en har åbent alle hverdage fra 6.30-8.10 og fra 12.55-17.00.
Det er Bettina Hasselby-Andersen, som er leder af SFO’en. Skolelederen er øverste leder for både skole og SFO.
Du er altid velkommen til at kontakte SFO’en på
tlf. 5555 2666
PRAKTISKE INFORMATIONER…

TABULEX -WEB
Vi anvender SFO-Tabulex i dialogen med hjemmet. Eleverne taster sig “ind” når de kommer i SFO og “ud” når de går hjem.

FERIE- OG LUKKEDAGE 2018/2019
Der er lukket 2 uger i sommerferien (uge 28 og 29), samt enkelte andre dage iflg. skolens ferieplan (alle nævnte dage er inkl.):
- Juleferie d. 22. december 2018 – d. 2. januar 2019
- Påskeferie d. 13. april – d. 22. april 2019
- 1. maj
- Store Bededag d. 17. maj 2019
- Kr. Himmelfarts ferie d. 30. maj – d. 2. juni 2019
- Grundlovsdag d. 5. juni 2019
- Pinseferie d. 8. juni – d. 10. juni 2019
- Sommerferie 2019 starter d. 6. juli 2019
- Sommerferie 2019 slutter d. 21. juli 2019

ÅBNINGSTIDER
Åbningstid fra kl 6.30-8.10
Her er der mulighed for at få lidt morgenmad i en rolig atmosfære, der spilles spil og tegnes.
Åbningstid om eftermiddagen 12.55-17.00

STRUKTUR FOR ARBEJDET MED BØRNENE I SFO-TIDEN
0. – 1. klasse
I SFO’en arbejdes især for at give børnene gode rammer og betingelser for at lege. Vi tror på, at den frie leg træner børnenes sociale og sproglige færdigheder. Vi er som personale opmærksomme på at vejlede og understøtte børnene, så de står bedst muligt i fællesskabet.
Vi tilbyder legeartikler som børnene kan benytte til f.eks. at bygge et tårn eller lave en hule, så der på den måde etableres lege, som tager udgangspunkt i den præmis, at mange kan deltage i legen.
Der vil også være aktiviteter, som er båret af de voksne. Det er f.eks. Krea- og sløjd-værksted eller idræt i salen osv. Som udgangspunkt er aktiviteterne for alle, men vi vil som et forsøg i dette skoleår målrette nogle af aktiviteterne til 2. årgange ad gangen.
2. – 3. klasse
I en forlængelse af de første år arbejder vi i 2. klasse, og i særdeleshed i 3. klasse, stadigvæk med de frie muligheder. Vi arbejder med at give de bedste rammer for deres sociale fællesskab. Til dette vil vi sætte mere fokus på aktiviteter, der giver 2. og 3. klasserne mulighed for at lave aktiviteter, som udelukkende henvender sig til dem.
Det kan sagtens være et krea-værksted, men hvor indholdet er målrettet 2. og 3. klassernes ønsker og hvad de kan mestre. Overordnet set vil vi i højere grad end tidligere vil give 2. og 3. årgang mulighed for at benytte værksteder uden 0. og 1. årgangs tilstedeværelse.
At forberede eftermiddagsmad er også et værksted. At være en gruppe børn, som er en legepatrulje, er også en mulighed for bl.a. 3 klasserne. Der vil også sættes ind med flere ture blot for en gruppe.
Krea-værksted for de største skal omhandle både at give dem mulighed for at afprøve færdigheder og at dække deres sociale behov for netop at være sammen med kun de ældste. Mange børn er glade for at spille skak, lave svære smykker have billedkunst, hvor der kan arbejdes med farver og forskellige materialer.
Morgenmad i SFO’en:
Børnene har mulighed for at få morgenmad i tidsrummet kl. 6.30-7.45. På bordet findes gryn, brød og forskelligt pålæg.
Skolen serverer ikke morgenmadsprodukter med sukker, men rosiner og honning er tilgængeligt som tilbehør til morgenmaden.
Aktiviteter i dagligdagen:
Til dagligt er der mulighed for at lege med Lego, både store og små klodser, Playmobil, butik, spille spil, læse/ kigger i bøger, tegne, perler, bordfodbold.
Vores udeområde byder på: Mooncars, Sandlegetøj til sandkassen, diverse sportsaktiviteter, samt de redskaber der er til rådighed for børnene i gården.
Voksenstyrede aktiviteter:
Billedkunstlokalet: Her er der rig mulighed for at udfolde sine kreative sider, her bliver der malet, lavet ler, lavet kunst af ”skrald” og det er kun fantasien der sætter grænser.
Stillerum: Vi vil give børnene mulighed for at få ro hvis der er behov for dette i løbet af dagen, vi bruger et 0. klasselokale som stillerum hvor der er plads til at læse eller spille et spil i fred og ro.
Hallen: I hallen er der mulighed for at få rørt sig hver dag, her bliver der spillet stikbold, fodbold, hockey, vi klatrer i ribber og svinger i torve, madrasser bliver til svære forhindringsbaner og huler bliver bygget.
Skolekøkken: Bage, Madlavning.
Sløjd: I samarbejde med sløjdlæren er der mulighed for at stifte bekendtskab med sløjdlokalets mange muligheder.
Bål/bålmad: Af og til tænder de voksne bål, og børnene hjælper til med at købe ind, tilberede og servere den tilberedte mad.
Café: Hver dag mellem kl. 14.30- 15.30 er der cafe i SFO’en. Cafétiden giver et lille ophold i legen, hvor man kan få et stykke frugt, en rugbrødsmad eller hvad, der er på dagen. Det er forskellige voksne, der er ansvarlige for afholdelsen at dagens café, men der er altid børn, som hjælper med at tilberede, det der skal serveres. Børnene kan selv komme med idéer, inden for rammerne af frugt og brød.
PERSONALE

Bettina Hasselby-Andersen
Afdelingsleder

Michael Nelbom
Pædagog

Christian Andersen
Pædagog

Rikke Kaack
Pædagog

Mads Rasmussen
Pædagog

Casper Olsen
Pædagog

Tina Keldgaard Nielsen
Pædagogmedhjælper

Flemming Rasmussen
Pædagogmedhjælper

Nicklas Hundahl
Pædagogmedhjælper
Thomas Fredholm
Pædagogmedhjælper
Anna Hasselby-Andersen
Pædagogmedhjælper
Mads Haugård Hansen
Pædagogmedhjælper